Thracian Cliffs Golf Resort

Stad / Dorp: Kaliakra
Regio: Varna
Prijs: 89,000€
Locatie: Kust
ID: G3

Status: Actief


Volledige Omschrijving: De ligging van het nieuwe golfresort Thracian Cliffs is in één woord spectaculair te noemen. Net boven de witte klippen van kaap Kaliakra met een prachtig uitzicht over de zee, wordt hier een golfbaan met woongebieden aangelegd op een oppervlakte van 145 hectare.
Thracian Cliffs bevindt zich 40 km ten noorden van Varna en 15 km van Balchik. Het complex bestaat uit de volgende delen: Marina village, Hillside village, Golfview village en individuele villa's.
De gebouwen in Bulgaarse stijl hebben 2 of 3 verdiepingen, en zijn zo ontworpen, dat er een perfecte balans is tussen het binnen- en buitenleven. Marina Village is het commerciële - en uitgaanscentrum van het complex en ligt praktisch aan het water. Hier zijn naast de appartementen, vele winkels en restaurants en een gezellige kleurrijk plein. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de jachthaven, de golfbaan en de vijver.

Marina Village

U kunt kiezen uit 1, 2, en 3 slaapkamer appartementen in een van de 6 gebouwen. De appartementen variëren in oppervlakte van 59 m2 tot 149 m2 en de terrassen variëren in grootte van 9 tot 71 m2. Alle appartementen zijn geheel afgewerkt, en voorzien van volledig uitgeruste keukens.
Prijzen vanaf 133 000 euro inclusief BTW.Hillside appartementen

De Hillside appartementen bevinden zich boven de jachthaven op slechts 150 m van de zee en direct naast een 5-sterren hotel. Het geheel bestaat uit 10 gebouwen met niet meer dan 6 appartementen in elk gebouw. In alle gebouwen heeft u een vrij uitzicht over de Marina Village, de golfbaan en de zee. Als bewoner van Hillside kunt u gebruik maken van een van de drie zwembaden.
U kunt kiezen uit 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen in grootte variërend van 36 tot 139 m2. De terrassen variëren van 8 tot 40 m2. Bij elk appartement hoort een ondergrondse parkeerplaats, waarbij de grotere appartementen meerdere parkeerplaatsen hebben.
Alle appartementen zijn geheel afgewerkt, en voorzien van volledig uitgeruste keukens.

Prijzen vanaf E 89 000 inclusief BTW

Golfview Village

In het midden van de golfbaan, direct naast het Clubhuis, liggen de appartementen van Golfview Village. Ook deze appartementen hebben een vrij uitzicht over de Marina Village, de golfbaan en de zee. U kunt hier kiezen uit 1 en 2 slaapkamer appartementen, die varieren in oppervlakte van 67 tot 108 m2, met terrassen van 22 tot 29 m2. Alle appartementen hebben een badkamer en suite in de grote slaapkamer.
Alle appartementen zijn geheel afgewerkt, en voorzien van volledig uitgeruste keukens.

Individuele Villa's

In de eerste fase van het project worden tevens circa 90 villa's gebouwd. Meer informatie hierover zal in een later stadium volgen.

Over de omgeving:
Vlakbij het complex ligt het schitterende plaatsje Balchik, waar het overdag en avonds heerlijk vertoeven is op de boulevard bij de haven. Ook de botanische tuin bij het zomerpaleis van de voormalige Roemeense koningin is een prachtige plaats om een aantal uren heerlijk te wandelen.
Op 8 km naar het zuiden bevindt zich de bekende zonbestemming Albena, waar jaarlijks vele zonzoekers hun zomervakantie houden. Het is in het zomerseizoen heerlijk struinen langs de vele winkeltjes en kiosken en op de levendige boulevard staan tal van kunstenaars die prachtige portretten van u kunnen tekenen.
Ten zuiden van Balchik op een klein half uurtje rijden, ligt de stad Varna. Het centrum van deze stad telt vele winkels, restaurants en cafés, en ook een schitterend park langs het strand is zeker een bezoek waard.


Voorzieningen
Bad
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Kabel/ SAT TV
Kunststof ramen
Lift
Panorama
Parket
Security Systeem
Terracotta
Wasmachine ruimte
Zwembad
klik om te vergroten