Lighthouse Golf Resort

Stad / Dorp: Balchik
Regio: Varna
Prijs: 62,000€
Locatie: Kust
ID: G2

Status: Actief


Volledige Omschrijving: Op deze sensationele plaats aan de Zwarte Zeekust, vlakbij Balchik, wordt een golfbaan van wereldklasse aangelegd, met daarbij hotels, appartementen en villa's. Deze 18-holes golfbaan is ontworpen door Ian Woosnam in samenwerking met IMG's European Golf Design. Het moderne Clubhuis biedt uitgebreide faciliteiten, zodat u hier kunt genieten in het eerste klas restaurant, in de bar of op het terras, en kunt winkelen in de Pro-shop waar de beste merken te vinden zijn op het gebied van golf artikelen. U vindt hier ook verhuur van buggies, er zijn kluisjes en kasten, en kunt u hier in de Golf Academy uw slagen verbeteren met de laatste video- en computerondersteunde trainingsmethode.
Het Lighthouse golfresort bestaat uit verschillende delen, te weten Green District appartementen, Green District huizen, Lake district huizen en Marina district. Hierin heeft u keuze uit appartementen, huizen, en villa's van verschillende afmetingen en ontwerp.
Binnen het complex bevindt zich een gebied met diverse restaurants, cafés en diverse retail winkels. Tevens is er een hotel met een Spa and Wellness Centre, waarin minerale baden, een massage salon, sauna, diverse ontspanningstherapieën en een fitness zaal u volop mogelijkheden bieden om heerlijk te ontspannen. Daarnaast zijn er verwarmde binnen- en buitenbaden voor volwassenen en aparte baden voor kinderen, een sportcomplex waar u kunt tennissen, volleyballen en basketballen en een manege. Ook zeilen en het beoefenen van diverse watersporten behoren tot de activiteiten die u hier kunt doen. En wilt u even bijkomen van al deze activiteiten, dan is het privé strand altijd dichtbij.
In het bevindt zich hotel een zaken- en conferentiecentrum, en is er een ondergrondse parkeergarage.

Over de omgeving:
Vlakbij het complex ligt het schitterende plaatsje Balchik, waar het overdag en 's avonds heerlijk vertoeven is op de boulevard bij de haven. Ook de botanische tuin bij het zomerpaleis van de voormalige Roemeense koningin is een prachtige plaats om een aantal uren heerlijk te wandelen.
Op 8 km naar het zuiden bevindt zich de bekende zonbestemming Albena, waar jaarlijks vele zonzoekers hun zomervakantie houden. Het is in het zomerseizoen heerlijk struinen langs de vele winkeltjes en kiosken en op de levendige boulevard staan tal van kunstenaars die prachtige portretten van u kunnen tekenen.
Ten zuiden van Balchik op een klein half uurtje rijden, ligt de stad Varna. Het centrum van deze stad telt vele winkels, restaurants en cafés, en ook een schitterend park langs het strand is zeker een bezoek waard.


Voorzieningen
Douche cabine
Kabel/ SAT TV
Kunststof ramen
Lift
Panorama
Parket
Security Systeem
Terracotta
Wasmachine ruimte
Zwembad
klik om te vergroten