4 huizen (2 typen woningen) in natuurgebied

Stad / Dorp: Varna
Regio: Varna
Prijs: 65,000€
Locatie: Kust
Bebouwd oppervlak (m2): 620
Slaapkamers: 2 tot 3
ID: H-47
Verdiepingen: 1

Oppervlakte Perceel (m2): 620
Status: Actief


Volledige Omschrijving:

OVER HET DORP
Het dorp bevindt zich op 50 km van Varna en behoort tot de regio Varna en ligt op 5 km van de hoofdweg Varna - Sofia en 7 km van de stad Provadia. De invloed van de zee is hier nog goed merkbaar. Vanuit de stad Varna is er een directe busverbinding. Het dorp heeft een goede infrastructuur: gemeentehuis, winkels, postkantoor, medisch centrum. Het strand is binnen 40 min bereikbaar.

Deze 4 huizen (2 typen woningen) zijn gebouwd op aparte percelen.
De afbeeldingen zijn van het eerste huis dat reeds gebouwd is. Beide huizen van dit type zijn identiek qua bebouwd oppervlak en perceelgrootte, maar de gevel kan van een andere kleur worden voorzien. De tuinen beplant. De huizen liggen aan een geasfalteerde weg.
Beide huizen hebben 110 m2 bebouwd oppervlak, 2 slaapkamers, woonkamer met open haard en keukenruimte (geen keuken geplaatst), ruimte voor wasmachine en droger, badkamer met toilet (voorzien van douchecabine en ligbad), een entreehal, gang en een veranda. Het perceel per woning is 620 m2 groot met een barbecue plaats en parkeerruimte.
De hal, gang, en keuken zijn voorzien van terracotta, de slaapkamers van laminaatparket. Het huis is gebouwd van baksteen en is voorzien van isolatiemateriaal. Afwerking binnen: pleisterwerk. Dubbel glas met PVC kozijnen.
De huizen van dit type kosten ieder 65000 euro. De twee huizen van het andere type zijn ook identiek, met 135 m2 bebouwd oppervlak, 3 slaapkamers, 2 badkamers met toilet (in een huis voorzien van een bad), wasmachineruimte, woonkamer met open haard, keuken. De percelen van deze woningen zijn ieder 970 m2 groot en voorzien van een barceque plaats en parkeerruimte.
De prijs van dit type woning is 74000 euro.


Voorzieningen
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Open haard
Panorama
Terracotta
Wasmachine ruimte
klik om te vergroten
  
Diana Valstar

Telefoon: +31 6 4124 8696
Mobiel: +31 6 4124 8696
Homepagehttp://www.reabg.nl


Dit aanbod is 5735 keer bekeken..