Nieuwbouw bungalow nabij Varna en de zee

Stad / Dorp: Solnik
Regio: Varna
Prijs: 52,000€
Locatie: Kust
Bebouwd oppervlak (m2): 100
Slaapkamers: 2
ID: H-219
Verdiepingen: 1
Afstand tot de zee (km): 25
Afstand tot Varna (km): 39

Oppervlakte Perceel (m2): 1020
Status: Actief


Volledige Omschrijving: Rea Nederland biedt een gemeubileerd huis aan, gelegen in het centrum van het mooie en pittoreske dorpje Solnik, Varna District. Het huis bestaat uit een hal, grote woonkamer met keuken 50m², twee grote slaapkamers, badkamer met toilet, kast en een grote glazen veranda. De bebouwde oppervlakte van het gebouw is 100 m2. en werd gebouwd in 2010. Het heeft alle voorzieningen, meubels en apparatuur voor bewoning gedurende het hele jaar. De woning heeft PVC-ramen in alle kamers en de veranda, volledige externe isolatie, airconditioners in alle kamers. De vloeren zijn terracotta tegels in de gang, de woonkamer en de veranda en laminaat in beide slaapkamers. De kamers zijn voornamelijk ingericht met massief houten meubels; de keuken is groot, L-vormig. De woning is voorzien van een beveiligingssysteem, internet en tv!
Het huis is gebouwd op een vlak perceel met een oppervlakte van 1020 m2. Gelegen aan een geasfalteerde straat. Er is een enorme omheining gemaakt langs de hele omtrek van het perceel. Er is plaats voor drie auto's.
Het huis wordt inclusief de inrichting verkocht.
We hebben een sleutel! Voor aanvullende vragen kunt u contact met ons opnemen via de vermelde contactnummers en contactformulieren.


Voorzieningen
Bad
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Ingericht
Kabel/ SAT TV
Kunststof ramen
Security Systeem
Terracotta
Terracotta vloer
Wasmachine ruimte
klik om te vergroten