Eerste lijn exclusieve Golf en zeezicht appartement

Stad / Dorp: Balchik
Regio: Varna
Prijs: 105,000€
Locatie: Kust
Slaapkamers: 2
ID: A-191
Afstand tot de zee (km): 0,3
Afstand tot Varna (km): 70

Status: Actief


Volledige Omschrijving: Tweeslaapkamer appartement met een spectaculair uitzicht over de zee en golfbanen in een van de mooiste en onbedorven delen van de Bulgaarse Zwarte Zee kust.
Met een natuurlijk ontwerp en passend in de omgeving combineert dit project de esthetische waarden van de regionale architectuur met de hedendaagse eisen tot een combinatie die het beste van deze twee werelden biedt. Ruim opgezette open gebieden, een prachtige tuin en luxueuze afwerking bieden een levensstijl die nog verder wordt versterkt door de adembenemende omgeving en de pracht van de natuur.

Beschrijving:
Ruime woonkamer (circa 40 m2) met openkeuken en openhaard.
2 ruime slaapkamers
2 badkamers met WC
Utility room

Vloer
'Antiek' natuurlijke kalksteen tegels door het hele appartement, behalve in de badkamers, waar anti-slip plavuizen van hoge kwaliteit zijn toegepast. Badkamers
Volledig afgewerkt, betegelde vloeren en muren, vloerverwarming, bovenkant toilettafels en badomlijsting van marmer, sanitair, schakelaars, fittings, spiegel, verlaagd plafond en verlichting van hoge kwaliteit. Keuken
Volledig afgewerkte lage en hoge keukenkasten, inbouw koelkast, afzuigkap, keramische kookplaat, oven en RVS spoelbak. Vaatwasmachine optioneel. Granieten keukenblad en bar-plaat.
Terrassen - circa 30 m2
Terracotta tegels, houten pergola, gietijzeren balustrade. Tuin
Diverse zwembaden ( 5 ) , met bar, faciliteiten voor kinderen, ontspanningsruimtes. Prachtig aangelegde tuin met meer dan 90 verschillende soorten bloemen, planten, struiken, en altijd groene bomen, waaronder grote bomen en palmen.
2 restaurants, fitnesszaal, kleine supermarkt.


Voorzieningen
Bad
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Houten kozijnen
Ingericht
Kabel/ SAT TV
Kunststof ramen
Lift
Open haard
Panorama
Security Systeem
Terracotta
Wasmachine ruimte
Zwembad
klik om te vergroten
  
Diana Valstar

Telefoon: +31 6 4124 8696
Mobiel: +31 6 4124 8696
Homepagehttp://www.reabg.nl


Dit aanbod is 3374 keer bekeken..