Exclusieve Golf en Zeezicht appartementen

Stad / Dorp: Kavarna
Regio: Varna
Prijs: 59,453€
Locatie: Kust
ID: A-45

Status: Actief


Volledige Omschrijving:

5% en 7 % verhuurinkomsten gegarandeerd voor de eerste 2 jaar!

Prijzen vanaf:

- Studio's 59453 euro
- 1-slaapkamer appartementen 116348 euro
- 2-slaapkamer appartementen 153029 euro

Appartementen met een spectaculair uitzicht over de zee en golfbanen in een van de mooiste en onbedorven delen van de Bulgaarse Zwarte Zee kust.

Met een natuurlijk ontwerp en passend in de omgeving combineert dit project de esthetische waarden van de regionale architectuur met de hedendaagse eisen tot een combinatie die het beste van deze twee werelden biedt. Ruim opgezette open gebieden, een prachtige tuin en luxueuze afwerking bieden een levensstijl die nog verder wordt versterkt door de adembenemende omgeving en de pracht van de natuur.

Fundering, dragende constructie, muren en dak

Gewapend betonnen funderingen en draagmuren met bakstenen buitenmuren en tussenmuren - thermisch en akoestisch geïsoleerd. De tussenmuren in een individueel appartement van gipsplaat met thermische en geluidsisolatie. Dakbedekking 'BRAMAC' met warmte, damp- en water isolatie.
Het gebouw wordt als energiezuinig gecertificeerd, en als zodanig vrijgesteld van Bulgaarse onroerend goed belasting voor een periode van 10 jaar.

Facade

EPS warmte isolatie, stalen wapeningsnet en onderhoudsvrij mineraal pleisterwerk 'BAUMIT' in twee kleuren, natuurstenen onderkant van de muren.

Ramen en deuren

Dubbele beglazing met kunststof kozijnen 'SALAMANDER' - Duistland. Entree -veiligheidsdeur. 'Pear' gelamineerde binnendeuren.

Vloer

'Antiek' natuurlijke kalksteen tegels door het hele appartement, behalve in de badkamers, waar anti-slip plavuizen van hoge kwaliteit zijn toegepast.

Badkamers

Volledig afgewerkt, betegelde vloeren en muren, vloerverwarming, bovenkant toilettafels en badomlijsting van marmer, sanitair, schakelaars, fittings, spiegel, verlaagd plafond en verlichting van hoge kwaliteit.

Keuken

Volledig afgewerkte lage en hoge keukenkasten, inbouw koelkast, afzuigkap, keramische kookplaat, oven en RVS spoelbak. Vaatwasmachine optioneel. Granieten keukenblad en bar-plaat.

Terrassen

Terracotta tegels, houten pergola, gietijzeren balustrade.

Installaties

Schakelaars, wandcontacten en fittingen gemonteerd. Telefoon-, kabel TV- en internetaansluiting voorbereid. Warm/koud air-conditioning en elektrische warm water unit voor elk appartement.

Overig

Marmeren open haard in de woonkamer.

Gemeenschappelijke ruimtes, toegangen, trappenhuizen en portalen

Compleet afgewerkte geverfde muren en plafonds, vloeren en traptreden van natuurlijk kalkstenen tegels.

Tuin

Diverse zwembaden, met bar, faciliteiten voor kinderen, ontspanningsruimtes. Prachtig aangelegde tuin met meer dan 90 verschillende soorten bloemen, planten, struiken, en altijd groene bomen, waaronder grote bomen en palmen.


Voorzieningen
Bad
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Kabel/ SAT TV
Kunststof ramen
Open haard
Panorama
Security Systeem
Terracotta
Wasmachine ruimte
Zwembad
klik om te vergroten
Diana Valstar

Telefoon: +31 6 4124 8696
Mobiel: +31 6 4124 8696
Homepagehttp://www.reabg.nl


Dit aanbod is 5648 keer bekeken..