Perceel in het levendige dorp Nikolaevka

Stad / Dorp: Nikolaevka
Regio: Varna
Prijs: 14,500€
Locatie: Kust
ID: L-278
Afstand tot de zee (km): 28
Afstand tot Varna (km): 23

Oppervlakte Perceel (m2): 860 m2
Status: Actief


Volledige Omschrijving:

OVER HET DORP
Nikolaevka heeft diverse winkels, een bibliotheek, diverse bars en restaurants, en een van de oudste kerken in Bulgarije. Dit dorp is bekend om de productie van Bulgaarse yoghurt en rode en witte wijnen. Verder is het dorp rijk aan diverse mineraalwater bronnen. Vlakbij het dorp is een meer waar u uitstekend kunt vissen.
Diverse buitenlandse gezinnen hebben reeds onroerend goed gekocht in Nikolaevka. Diverse projecten in het dorp worden gesubsidieerd door de EU, en is op dit moment zeer in trek bij buitenlandse investeerders die iets verder van de drukke toeristencentra af willen zitten, maar wel dichtbij het vliegveld en de stad Varna. Het dorp wordt in hoog tempo ontwikkeld


OVER HET PERCEEL
Dit perceel van 850 m2 ligt op een uitstekende lokatie nabij het centrum in het dorp Nikolaevka en is zeer goed bereikbaar via een geasfalteerde weg. Het perceel is vlak en circa 25 x 35 meter. Water en elektriciteit op de grens van het perceel aanwezig. Klaar om bebouwd te worden. Het perceel ligt 800 m van een groot meer. De zee is binnen 25 min bereikbaar. Het vliegveld is binnen 15 min. bereikbaar. Prima investeringsmogelijkheid.

klik om te vergroten
 
Diana Valstar

Telefoon: +31 6 4124 8696
Mobiel: +31 6 4124 8696
Homepagehttp://www.reabg.nl


Dit aanbod is 6951 keer bekeken..