Zeer ruim nieuwbouwhuis 2 km van het strand aan een prachtige baai

Stad / Dorp: Varna
Regio: Varna
Prijs: 179,000€
Locatie: Kust
Bebouwd oppervlak (m2): 200
Slaapkamers: 3 of 4
ID: H-49
Verdiepingen: 2

Oppervlakte Perceel (m2): 850
Status: Verkocht


Volledige Omschrijving:
Zeer ruim twee etage nieuwbouwhuis (2007) van baksteen.
Het huis bevindt zich op 2 km van het strand aan een prachtige baai en nabij een schitterend natuurgebied en 17 km ten zuiden van de stad Varna met het internationale vliegveld. De bereikbaarheid van het huis is uitstekend.
Het huis heeft een bebouwd oppervlak van 200 m2 en is gebouwd op een perceel van 850 m2 - ligging zuid-oost en is geheel omheind met een massief stenen muur voorzien van een toegangshek bij de oprit. Op de eerste etage bevinden zich de woonkamer met open keuken, open haard, eetkamer, werkkamer, badkamer met toilet en een hal.Op de tweede etage zijn 3 ruime slaapkamers en een zeer grote badkamer met ligbad/jacuzzi. Twee van de slaapkamers hebben toegang tot een groot terras met een prachtig uitzicht over het bos en de zee in de verte. Het huis is voorzien van 5 cm isolatiemateriaal op de muren, het dak en de vloeren en is aan de buitenkant afgewerkt met zelfreinigend silicaat pleiterwerk. De muren binnen zijn voorzien van gipskarton en pleisterwerk.
Het huis is zeer luxe ingericht en volledig gemeubileerd. De kamers zijn voorzien van airconditioning (warm en koud). Digitale televisie, plasmaschermen. Telefoonaansluiting en internet voorbereid
Kunststof kozijnen.
Beveiligingssysteem (inclusief video bewaking).


Voorzieningen
Bad
Douche cabine
Garage / Parkeerplaats
Ingericht
Kabel/ SAT TV
Kelder
Kunststof ramen
Open haard
Panorama
Parket
Security Systeem
Terracotta
Wasmachine ruimte
klik om te vergroten
Diana Valstar

Telefoon: +31 6 4124 8696
Mobiel: +31 6 4124 8696
Homepagehttp://www.reabg.nl


Dit aanbod is 3355 keer bekeken..